Теч в мазе

Отстраняване на ВиК течове в мазета, подземни гаражи и водопроводни услуги в София.

Ремонт и подмяна на канални и водопроводни тръби в мазе на жилищни сгради и помещения при наличие на ВиК теч.

ТЕЧ НА ВОДОПРОВОД И КАНАЛ В МАЗЕ са много често явление, на което собствениците обръщат внимание, едва когато се появи голяма ВиК авария и мазето започне да се пълни с вода. В мазетата и приземните гаражи се свързват вертикалните с хоризантални щрангове за чиста и мръсна вода. Извършваме в и к ремонт спиране на теч в мазе от водопроводни кранове, холендри, колена. муфи и стари подцинковани и ръждиви тръби. Водопроводните тръби в мазето са с най – голям цолаж, съответно и при ремонт на водопровод цената на частите и тръбите е по – висока.

tech_v_maze1

Отстраняване на канален теч в мазе е вик услуга, която доста вик фирми отказват. Ние сме водеща фирма в отстраняване на канални течове, благодарение на големия опит на нашите водопроводчици за град софия. Когато проблема е в хоризонталната канализация, която е положена в пода е необходимо къртене на замазката, откопаване и освобождаване на каналните тръби. След това увредения участък го заменяме с дебелостенни П в Ц тръби. Това е ремонт и подмяна на канал в мазе и изисква по – голямо техническо време за изпълнение, поради малките пространства и тесни коридори. Справяме се успешно с такъв вик ремонт и издаваме документ за гаранция.

Не чакайте мазето, подземния гараж или приземен етаж да се наводни и напълни с вода и отпадни води. При първи симптоми за такъв ВиК проблем се свържете с наш водопроводчик за взимане на превантивни мерки.